Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Qingzhou KEDA Environment Protection Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων προστασίας του περιβάλλοντος Qingzhou KEDA, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση ειδικευμένη στην παραγωγή των κουκκιστηριών, των υδρόβιων θεριστικών μηχανών ζιζανίων, των μηχανών εξόρυξης χρυσού και των θερμοκηπίων. Η επικεφαλής εκβάθυνση στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας με την παροχή των ανταγωνιστικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, όπως η τεχνολογία εκβάθυνσης, καθαρισμός νερού, ορυκτός χωρισμός, κ.λπ. Αυτό το προϊόν έχει πολλές σειρές, όπως η υδρόβια θεριστική μηχανή ζιζανίων, ο αποβουτυρωτής απορριμμάτων/ο κυνηγός, η βάρκα μεταφορών και άλλο νερό surfaceproducts. Η επιχείρησή μας παίρνει την ακεραιότητα ως ίδρυμα της ανάπτυξης και στέκεται σταθερά στην αγορά από τον ακριβή προσδιορισμό θέσης αγοράς καθώς επίσης και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Τα προϊόντα μας εξάγονται επιτυχώς στην Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, την Αιθιοπία, το Βιετνάμ, τη Μογγολία, κ.λπ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κεφάλι Qingdao που εκβαθύνει τη βαριά Co. βιομηχανίας, Ltd.was που καθιερώνεται το 2011, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία παραγωγής για περισσότερο από 10 έτη.
Έχουμε επενδύσει βαριά στην καινοτομία και την Ε&Α Συνεχώς βελτιώστε τα προϊόντα μας για να συναντήσετε όλα τα περιβάλλοντα κατασκευής.

Η επικεφαλής εκβάθυνση πωλεί τον εξοπλισμό εκβάθυνσης στον κόσμο. Το κουκκιστήρι ηγετών, με πολλά έτη εμπειρίας παραγωγής, άρχισε το 2011. Κάθε κουκκιστήρι που γίνεται προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Σύμφωνα με τα διαφορετικά περιβάλλοντα κατασκευής, η επικεφαλής εκβάθυνση είναι η καταλληλότερη για τους πελάτες. Η εκβάθυνση του εξοπλισμού είναι αληθινά ένα πελάτης-κεντρικό ναυπηγείο.


Επικεφαλής εστίαση εκβάθυνσης στην ηγεσία, την υπηρεσία, το κόστος, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα προϊόντων, οι οποίες θα συνεχίσουν να επιτρέπουν σε μας για να αφιερωθούν στη βαριά βιομηχανία. Συνεχής θα επενδύσουμε στους υλικούς πόρους εργατικού δυναμικού και την τεχνική υπηρεσία για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που λύνουν την εργασία εκβάθυνσης, το πρόγραμμα καθαρισμού νερού, να εξαγάγουμε την εργασία χωρισμού, το πρόγραμμα θερμοκηπίων, κ.λπ.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KEDA/Head εκβάθυνση

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Qingzhou KEDA Environment Protection Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Qingzhou KEDA Environment Protection Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Qingzhou KEDA Environment Protection Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Qingzhou KEDA Environment Protection Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις